Nå ja, og spinat i pandekagedejen er stort set ikke til at smage og er en smart måde at "snyde" mere grønt ind i maden.
Ingredienser
75 g fuldkornshvedemel
½ tsk. salt
40 g hakket spinat (frisk eller frossent - hvis det er frossent, skal det lige tøs/varmes op)
2 æg
2 dl mælk
20 g smør
Til fyldet:
300 g kyllingefilet i strimler
1 hakket løg
1 fed hvidløg, fint hakekt/presset
1 squash, i tern
1 dl frosne ærter
1 dl kaffefløde
85 g revet, fedtfattig ost (fx den fra Levevis med 10% fedt)
Pisk mel, salt, æg, mælk og spinat til en pandekagedag. Smelt smørret på panden og bag 4 pandekager (de bliver relativt tykke).
Svits kyllingestrimler, hakket løg og hvidløg i et par minutter. Kom squash ved og svits i yderligere 4-5 minutter. Tilsæt ærter og fløde, kog op og smag til med salt og peber.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen, læg dem i et ovnfast fad og drys med revet ost.
Pandekagerne bages i ca. 15 minutter i en 180 grader varm ovn (varmluft - 200 grader almindelig ovn).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar